K : A : M : I

TINGGALKAN :: JEJAK :: ANDA :: DISINI

Wednesday, January 26, 2011

Now Everyone Can Fly



Alahamdullah tahun nie rejeki aku murah... sepanjang 5 bulan pertama tahun 2011 nie.. aku dah di conform kan untuk Terbang Bersama-sama Pakej Pernerbangan Murah Airasia untuk ke Jakarta pada 25-29 Mei dan ke Sabah pada 18-20 Feb nanti.... hehhe Woww !!! rasa exsitd pon ada.... Thnks kepada Mr. Haminuddin Hassan @ Arm kerasa sudi sponser aku.... hahahha Opsss bukan lahh.. tolong belikan tiket untuk aku..... 



Percaya atau tak total tiket aku pergi dan balik di ke dua-dua dentinasi (pergi dan balik) tersebut tak sampai atau lebih tepat Tak Mencecah Langsung  RM200.00.... hahaaha.. mmg hebat Mamat sorng nie.... buerkkk (klu dia baca tobat kembang...) hehheeh than dude.... cz rajin main2 ngan Air Asia web page... hehehehhe so Now Everyone Can Fly.... hahhahah

Than bagi aku, aku masih belom puas bersama kawan2 geng 1001 malam yang mana semua budak2 otak gila gila untuk traval keliling Malaysia... Kelantan, Terangganu, Kedah, Penang, Perak, Negeri Sembilan, Pahang, Melaka, dan lain2 seluruh semenanjung telah aku terjah bersama mereka..... hahahaha segala kenangan kita bersama takan aku lupakan.... hukhh... siapa sanggup buat kerja gila setiap malam jam 1 pagi dari Tanjung Malim ke Bukit Bintang semata-mata nak makan KFC/Mcd?? siapa sanggup buat kerja gila jam 12 malam gerak balik Penang semata-mata nak melancong than  balik semula ke Tanjung Malim before jam 12 tngah malam kemudiananya.... hnya makan masa 24 jam sahaja.... namun kepuasan dan kenikmatan langsung tak tergambar dalam diri masing-masing... tak cukup dengan itu perjalanan ke  pantai timur melalui lonjing , melalui titiwangsa, melalui gua musang, terus turn ke area gombak dan Kuala Lumpur semuanya hanya 24 jam sahaja.... huhuh satu pengalaman yang hebat aku bersama kalian..... 

~TAMMAT~

6 comments:

armloud said...

hehe.. im proud to make urcdream become reality... tp airasia not give so much satisfaction. sesuai dgn harganya la. Should try MAS or Emirates later on... btw tq for the compliment..

Syai'Ezal Ryzal said...

arm... thnkz yer.. hahahhahaha.... xsabar nak terbang... hheheeheh

Nur Farah Hani said...

wuyooo... everyone can fly.. hehehe.. nak fly travel ke tempat tempat menark gak suatu hari nanti...=p

Azza Firza said...

nak ikotttttt

Syai'Ezal Ryzal said...

nur Farah Hani... boleh2.. kan everyone can fly.... hehhhe chaiyalah...

Syai'Ezal Ryzal said...

azza Firza : jom3... tp tikit lain harga tau... hehehheeh