K : A : M : I

TINGGALKAN :: JEJAK :: ANDA :: DISINI

Saturday, March 20, 2010

perjalanan 1001 malam


1001 malam tuh lah nama nama kejadian malam yg paling kami xdapat lupakan... cadangan dibuat pada jam 1.30 pagi oleh seorang geng yg join malam nie... hhahah niat nak g jalan-jalan relist tensen... kami seramaoi 9 orang tuh terexcited... terdiri daripada aku - ryzal - Baihaqi - edy - minie - ipah - farah - zati - bob - dan denan - g lah nak melencong ke kl... nk dijadikan cerita.. kereta we allz tuh tr'over tempricherr.... perhh parass HOTs giler.. berasap bonet bau hangit... perhh.,. mengais weihh..., trus bernti kereta than nie lah gmbaran sebenar masa tuh.. nak cita pon wat ak sedeh jew.,......

chek enjen : nie masa 500miter lagi nk sampai simpang ke R&R Rawang after that we allz tolak kereta nie malang nya ak drive semua gurlzz... so gurls pon gurls lah.. dowang pon ikot tolak...

yg bestnya walaopon keta dalam kesusahan kami still take this oputunity untuk take pic.,. hahahha nak buat kenang,,,, ambik kenang sungguh.............

nie dah samapi ke R&R rawang....hala utara ke selatan... jam 3.15 pagy.... huhu keta kancil belang tuh kancil budak2 we allz gak.. tuh yg terbuka bonext tuh..... diowang yg jalan dulu trpaksa patah balik melawan arus jalan untuk masuk ke R&R rawang...

mmg setia menunggu smpai tertido,... ak mmg cuak xdapat nk tideo so... tke pic.. hahaha


 gurlzz biasalah dok dalam keta.. bajet diowang tuh ratu... hahhahaha apa pon u allzz mmg cekal....

dah macam pelarian malu lah tuh.. tp termm kita sama2 rasa broo...

 air dah bergelang-geleng we allzz masukkan... rupa2 nya teng air bochur... adoi.... matai sih.. mmg mati... 


p/s : apa yg terjadi ader hikmahnya... than segala story ni hanya lah tatapan umum selebihnya biar lah kami ber 9 menanggungnya dan manjadi hak milik kami sendiri.... muahhh...........

 di sebalik semua story nie... stry ttng diri ak... sendle yg paling ak sayang dah tnggal 0.5 inci jew lagi nak terbelah 2.. ceday sangat... sedap pakai sendle tuh... walaupon macam besa jerw tp ianya banyak membantu ak dikana kesusahan.... alahai sendle,..... :(

tngak betoi2 sebelah kanan punya tapak.. dah pecah + terbelah.. ak still pakai bukan kata xder duit tp mmg syg lah sendel nie.. cz sendle nie ak curik adik punye... hehehehhe...

6 comments:

Coffee said...

Macam mana lah sandle kamu tidak nipis, itu tandanya anda semakin berat. Tapi berlagak seperti kurus. Terimalah hakikat yang sebenar, gemuk tetap gemuk.

Afzainizam said...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Syai'Ezal Ryzal said...

coffee... ahhahaha agak nyerr lah.. hehehehe.... syok :)

Syai'Ezal Ryzal said...

Afzainizam : sy dah follow kamu :) nice be yr frends

HairiAks said...

Rizal.. betul2.. apa yang terjadi tu pasti ada hikmahnya.. tapi teringin juga nak tahu apa disebalik 1001 malam ni? macam tajuk novel pon ada..ngee

Syai'Ezal Ryzal said...

wah makin meletop memolo page ak,... hehehe